Nu är vi redo för en ny Sportfest för ditt barn och nytt för i år: Det blir en sportfest för alla vuxna med, jippie, då Sjöstadsrundan anordnas samma dag, för alla mellan 11 år till 99 år samma dag: Söndagen 26 augusti.

Det är med stor glädje jag kan berätta att det blir en ny Sportfest för våra barn och detta år blir ännu bättre och roligare, då det även blir en sportfest för vuxna Sjöstadsrundan. Läs mer HÄR

För sjätte året i rad anordnar jag tillsammans med mina härliga kollegor Elisabet, Elin, Alexandra, Jenny, mamma som sjuksyster och sjävklart med min Superkanin Knaskalle, in till vår stora Sportfest vid Hammarbybacken. Med på årets stora fest är Barnens Sportdags sponsorer, GK Värmdö gymnastikföreningen håller i uppvärmningen och lär våra superstars roliga trix på voltmatta, Superkaninen Knaskalle, Superhjältarna Stålmannen och Spindelmannen,  ta Elbilskörkort med Europcar och så mycket mer.

Flera av mina duktiga Superstars från Barnens Sportskola bjuder in till roliga aktiviteter som Superstar Herman, anordnar tillsammans med sin mamma Jenny in till “Plogga-tävling” och lär oss hur viktigt det är att vi plockar upp skräpet efteråt! Herman har tillsammans med sina kompisar och fröknar på dagis skrivit en alldeles egen skräpsång som vi får lära oss och dessutom blir det även skräpskattjakt!

Superstar- Sam och Linnea från Barnens Sportskolas Friidrottsskola bjuder in till startblocksskola, och lär alla barn att springa rätt över häckarna och så mycket annat roligt som att hur du blir supersnabb!

Alla barn som deltar i Barnens Sportdag, Söndagen 26 augusti får vår supersnygga t-shirt, guldmedalj och goodiebag vid målgång och självklart en massa hejarop längs med vägen.

Vi ser framemot en rolig och sportig dag tillsammans med er!

 

Sportiga hälsningar,

Fröken-Linda med kollegor

Categories: Okategoriserade

Related Posts

Okategoriserade

Anmäl ditt barn idag- få hela 50 kr rabatt

Nu är det klart: Barnens Sportdag kommer tillbaka ännu bättre och självklart roligare:)  Söndagen 26 augusti är det dags igen för Barnens Sportdag! Till årets Sportdag har vi laddat upp rejält med massor av sport som voltmattor, Read more…

Okategoriserade

Barnens Sportdag-vilken succé

Barnens Sportdag anordnades söndagen 27 augusti vid Hammarbybacken och vilken succé årets arrangemang blev! -Vilken dag, så mycket glädje, så mycket sport och härlig positiv energi summerar Linda Forsström, Grundare och ansvarig för Barnens Sportdag Read more…

Okategoriserade

Barnens Sportskola bjuder in till träning Lördagen 9 september

Häng med och träna med Barnens Sportskola under Sjöstadsdagen!  Lördagen 9 september i samband med Sjöstadsdagen bjuder Knattecoachen- Linda Forsström in alla barn mellan 3-10 år på ett roligt och fartfyllt Friidrottspass. Barnen får lära Read more…