Nu är vi redo för en ny Sportfest för ditt barn och nytt för i år: Det blir en sportfest för alla vuxna med, jippie, då Sjöstadsrundan anordnas samma dag, för alla mellan 11 år till 99 år samma dag: Söndagen 26 augusti.

Det är med stor glädje jag kan berätta att det blir en ny Sportfest för våra barn och detta år blir ännu bättre och roligare, då det även blir en sportfest för vuxna Sjöstadsrundan. Läs mer HÄR

För sjätte året i rad anordnar jag tillsammans med mina härliga kollegor Elisabet, Elin, Alexandra, Jenny, mamma som sjuksyster och sjävklart med min Superkanin Knaskalle, in till vår stora Sportfest vid Hammarbybacken. Med på årets stora fest är Barnens Sportdags sponsorer, GK Värmdö gymnastikföreningen håller i uppvärmningen och lär våra superstars roliga trix på voltmatta, Superkaninen Knaskalle, Superhjältarna Stålmannen och Spindelmannen,  ta Elbilskörkort med Europcar och så mycket mer.

Flera av mina duktiga Superstars från Barnens Sportskola bjuder in till roliga aktiviteter som Superstar Herman, anordnar tillsammans med sin mamma Jenny in till ”Plogga-tävling” och lär oss hur viktigt det är att vi plockar upp skräpet efteråt! Herman har tillsammans med sina kompisar och fröknar på dagis skrivit en alldeles egen skräpsång som vi får lära oss och dessutom blir det även skräpskattjakt!

Superstar- Sam och Linnea från Barnens Sportskolas Friidrottsskola bjuder in till startblocksskola, och lär alla barn att springa rätt över häckarna och så mycket annat roligt som att hur du blir supersnabb!

Alla barn som deltar i Barnens Sportdag, Söndagen 26 augusti får vår supersnygga t-shirt, guldmedalj och goodiebag vid målgång och självklart en massa hejarop längs med vägen.

Vi ser framemot en rolig och sportig dag tillsammans med er!

 

Sportiga hälsningar,

Fröken-Linda med kollegor