Barnens Sportdag anordnades söndagen 27 augusti vid Hammarbybacken och vilken succé årets arrangemang blev!

-Vilken dag, så mycket glädje, så mycket sport och härlig positiv energi summerar Linda Forsström, Grundare och ansvarig för Barnens Sportdag söndagen 27 augusti.

400 barn tävlade och tog guld under Barnens Sportdag som bjöd på så mycket mer än bara löpning och guldmedalj till alla snabba barn! På programmet fanns även en hel del roliga aktiviteter som åka elbil med Europcar, hoppa och göra volter på en riktig airtrack med GK Värmdö gymnastikförening, Tatuera dig med Barnens Sportdags logga hos Fastighetsbyrån, Träffa på Superhjältarna Spindelmannen och Stålmannen hos Nordic Wellness och utmana Stålmannen i boxning. Vid målgång fick dessutom barnen massor av godheter som guldmedalj,  100% ekologisk kokosboll från Kalf Hansen och en välfylld goodiebag med både dricka, morötter och banan från vår matbutik Coop.

Vädret visade även sin bästa sida med strålande sol och så mycket glädje och härlig energi, precis som en riktig sportdag skall vara. Barnens Sportdags maskot Superkaninen Knaskalle deltog även i festligheterna hela dagen. Superkaninen Knaskalle var på ett strålande humör, och i toppform trots att han varit förkyld under augustimånad och inte kunnat delta i våra Gratisträningar inför Barnens Sportdag.

Redan nu på Lördag, 9 september i samband med Sjöstadsdagen bjuder vi in till ny träning i Luma Park! Läs mer om vår träning nedan:

 

Häng med och träna med Barnens Sportskola

Knattecoachen- Linda Forsström bjuder in alla barn mellan 3-10 år på ett roligt och fartfyllt Friidrottspass.

Barnen får lära sig att starta från riktiga startblock, springa över häckar, kasta boll och så mycket annat friidrottsinspirerande övningar. Med på plats är självklart Barnens Sportdags maskot Superkaninen Knaskalle!

Häng med och träna med oss!

När: Lördagen 9 september

Tid: Pass 1: 11.10 Barn 3-5 år
         Pass 2: 12.00 Barn 6-10 år

Var?: Samling vid beachflaggan: Barnens Sportskola i Luma park

Anmälan: Ingen föranmälan krävs! Det är bara att dyka upp!

Välkomna att träna med oss!

Sportiga hälsningar,

Linda Forsström
Grundare och Huvudcoach för Barnens Sportskola och Barnens Sportdag

 

Categories: Okategoriserade

Related Posts

Okategoriserade

Anmäl ditt barn idag- få hela 50 kr rabatt

Nu är det klart: Barnens Sportdag kommer tillbaka ännu bättre och självklart roligare:)  Söndagen 26 augusti är det dags igen för Barnens Sportdag! Till årets Sportdag har vi laddat upp rejält med massor av sport som voltmattor, Read more…

Okategoriserade

Vi är redo för ett nytt succé år- Nu även för vuxna Sjöstadsrundan

Nu är vi redo för en ny Sportfest för ditt barn och nytt för i år: Det blir en sportfest för alla vuxna med, jippie, då Sjöstadsrundan anordnas samma dag, för alla mellan 11 år Read more…

Okategoriserade

Barnens Sportskola bjuder in till träning Lördagen 9 september

Häng med och träna med Barnens Sportskola under Sjöstadsdagen!  Lördagen 9 september i samband med Sjöstadsdagen bjuder Knattecoachen- Linda Forsström in alla barn mellan 3-10 år på ett roligt och fartfyllt Friidrottspass. Barnen får lära Read more…