Årets Barnens Sportdag blev en stor succé och dagen avslutades med att ”plogga”. Aldrig har det varit så rent i Hammarbybacken, som efter Barnens Sportdag. Inte ett enda skräp fanns efter att våra duktiga superstars, våra miljöhjältar, våra barn hade ”ploggat” i hela vår backe.

TACK alla SuperNaturHjältar för Er fantastiska insats, så mycket skräp ni hittade, sa Jenny Ramstedt initiativtagare tillsammans med Linda Forsström till ”Ploggaevenemanget” under Barnens Sportdag, söndagen 27 augusti.

Kort om ”Plogga”: Hur många gånger har du gått, joggat eller sprungit förbi ett skräp i skogen? Hur många gånger har du fortsatt istället för att stanna och plocka upp det? Förändra din inställning och bestäm dig för att varje tur i skog och mark även ska ha ett annat syfte, ett syfte som gör vår natur lite finare och kanske räddar ett och annat djurs liv. Börja Plogga!

Hoppas vi alla kan göra en insats varje dag!
Bilder från Barnens Sportdags, ”Plogga-aktivitet” Söndagen 27 augusti.