Grundare och ansvarig för Barnens Sportdag är Fröken Linda som är idrottslärare och som även driver Barnens Sportskola. 

Barnens Sportdag är en heldag med massor utav sport och med löpning i fokus, där alla barn får en t-shirt att springa i och vinner guld, och får pröva på en massa roliga aktiviteter och sporter. Syftet med Barnens Sportdag, är att ge våra barn, våra Superstars en oförglömlig dag med sport i fokus, där barnen på en och samma dag får pröva på flera olika sporter.

Fröken Linda är huvudcoach och grundare av Barnens Sportdag och även för Barnens Sportskola som erbjuder olika sportskolor för barn 3-10 år.
Linda är en sann eldsjäl som tagit chansen att göra vad hon gillar allra mest, vilket resulterat i flertalet olika projekt. Varje år anordnas sportevenemanget, Barnens Sportdag och under året anordnar Barnens Sportskola sportskolor för barnen.

Med hjälp av glädje, engagemang och gemenskap bygger Linda sina verksamheter Barnens Sportdag och Barnens Sportskola.

Välkommen med i vårt sportgäng. Alla är välkomna!

Varma och sportiga hälsningar,

Fröken Linda
Linda Forsström