Äntligen nu är det klart: Fröken Linda och Superkaninen Knaskalle blir barnboksförfattare och deras första bok kommer ut i slutet av 2018.

I flera år har Fröken Linda och hennes: Superkaninen Knaskalle, drömt om att få skriva barnböcker och nu blir det verklighet. Fröken Linda har redan påbörjat arbetet med sin allra första barnbok som kommer att handla om henne själv, Superkaninen Knaskalle och deras relation samt träning och hälsa.

I flera år har barnen i Hammarby Sjöstad med närområde kunnat följa och träna tillsammans med Fröken Linda och Superkaninen Knaskalle inför tävlingen Barnens Sportdag. Många barn har ställt frågan vem som är Superkaninens mamma? Är det Fröken Linda eller är det någon annan som liknar en kanin, kanske? Och kan en människa vara mamma till en kanin?

I Fröken Lindas debutbok kommer barnen att få svar på många stora frågor, som vem som är mamma till Superkaninen Knaskalle, varför det är så viktigt att träna varje dag för att må bra och blir superstark.

— Jag vill inte avslöja så mycket mer just nu, men det känns helt underbart roligt att få skapa min första barnbok, tillsammans med min barndomsväninna, som är illustratören i min och Superkaninen Knaskalles debutbok.