Titelsponsor:

 

 

Sponsorer:

 

 

Restaurang Kalf Hansen erbjuder nordisk ekologisk snabbmat med kött-, fisk- och vegetariska frikadeller med tillbehör. Självklart används råvaror efter säsong och 100% ekologiskt.

Barnens Sportskola erbjuder olika Sportskolor allt ifrån Skidskola till Bollskola, Friidrottsskola, Sportskola, Simskola och idrottsläger under skollov. Grundare och huvudcoach för verksamheten är idrottslärare Linda Forsström tillsammans med sina idrottslärarkollegor.

Gymi är ett gym för barn i alla åldrar, ett koncept från Finland. Gymi grundades 2008 av före detta gymnastik tränare Christina Nurmi och Oona Kivelä, som både har mycket erfarenhet av barnmotion och pedagogiska uppgifter. Gymi öppnar upp sin första sportklubb för barn i oktober 2018 i Bromma.

 

Samarbetspartners:

Hammarbybacken ligger i Hammarby Sjöstad och här anordnas årligen Barnens Sportdag.  Vintertid finns fem nedfarter, ett barnområde och en Snow Park. I Hammarbybacken finns ett vindskydd med grillplats samt en enklare restaurang med varma maträtter och fika. Skidåkningen i Hammarbybacken passar både barnfamiljer och den mer avancerade skidåkaren.

Vålådalens fjällstation ligger i Vålådalen och hit åker Barnens Sportdag/Barnens Sportskola vecka 9 för att åka skidor och i sommar sportläger för hela familjen.