Grundare och ansvarig för Barnens Sportdag är idrottsläraren Linda Forsström som anordnat dagen, sen år 2013.

Barnens Sportdag är en heldag med massor utav sport och med löpning i fokus, där alla barn får en t-shirt att springa i och vinner guld, och får pröva på en massa roliga aktiviteter och sporter. Syftet med Barnens Sportdag, är att ge våra barn, våra Superstars en oförglömlig dag med sport i fokus, där barnen på en och samma dag får pröva på flera olika sporter.

Fröken Linda är huvudcoach och grundare av Barnens Sportdag och även för Barnens Sportskola som erbjuder olika sportskolor för barn 3-10 år.
Linda är en sann eldsjäl som tagit chansen att göra vad hon gillar allra mest, vilket resulterat i flertalet olika projekt. Varje år anordnas sportevenemanget, Barnens Sportdag och under året anordnar Barnens Sportskola sportskolor för barnen.

Med hjälp av glädje, engagemang och gemenskap bygger Linda sina verksamheter Barnens Sportdag och Barnens Sportskola. Vill du läsa mer om Fröken-Linda, klicka HÄR

Välkommen med i vårt sportgäng. Alla är välkomna!

Varma och sportiga hälsningar,

Fröken Linda
Linda Forsström

 

Related Posts

Barnens Sportdag

Nyhetsbrev

Barnens Sportdag/Barnens Sportskolas Nyhetsbrev Få koll på allt som händer hos oss på Barnens Sportdag och Barnens Sportskola. Förhandsinformation om våra Sportdagar och Sportskolor Inbjudningar till kostnadsfria träningar Information om roliga träningsevent för barn Tips Read more…

Fröken-Linda

Fröken-Lindas sportiga sommarlovstips

Vi på Barnens Sportdag gillar aktiva familjer- Här kommer våra bästa sommartips! Riksidrottsmuseet vid Djurgården: Här finns aktiviteter för hela familjen som barnens favorit Sportlab, verkstad, lovaktiviteter, film och på Gården erbjuds massor av olika sportaktiviteter. Read more…

Fröken-Linda

Våra barn, rör sig för lite!

Barnen är vår framtid. Våra barn blir allt mer inaktiva, psykisk ohälsa är ett växande problem och allt fler barn är överviktiga samt får problem som härrör från inaktivitet. Då barn och ungdomar har en Read more…