Vill ert företag vara med och skapa en oförglömlig dag för våra barn och deras familjer. Barnens Sportdag anordnas nu för sjätte året i rad och nu tar vi steget fullt ut att skapa en familjedag med massor av sport och med löpning i fokus.

Var med oss och skapa en oförglömlig dag och upplevelse för våra barn och samtidigt ge ditt företag ett stort försprång till era konkurrenter.

 

CSR- GÖR MER ÄN BARA RÄTT SAKER

Dagens konsumenter blir allt mer medvetna om vem de köper en vara eller tjänst ifrån, var den kommer ifrån, hur den tillverkas och vem och vilka som står bakom. Var med oss och gör Barnens Sportdag till en oförglömlig dag och upplevelse för våra barn och samtidigt ge ert företag ett stort försprång till era konkurrenter –  Vi kallar det helt enkelt för ansvarsfullt varumärke, att ta ansvar om samhället vi verkar i, och ett hållbart företag med kärlek och omtanke.

Häng med oss och skapa en oförglömlig dag och upplevelse och ge ditt företag ett rejält försprång till era konkurrenter.

Är ni intresserade att sponsra eller ett samarbete med oss?

Kontakta oss:

Linda Forsström

Grundare och projektledare för Barnens Sportdag och Barnens Sportskola

Tel: 0704- 39 27 59

Mail: kontakt (at)barnenssportdag.se

Hemsida: Barnenssportdag.se

 

Categories: Barnens Sportdag

Related Posts

Barnens Sportdag

Det är jag som grundat Barnens Sportdag

Grundare och ansvarig för Barnens Sportdag är idrottsläraren Linda Forsström som anordnat dagen, sen år 2013. Barnens Sportdag är en heldag med massor utav sport och med löpning i fokus, där alla barn får en Read more…

Barnens Sportdag

Nyhetsbrev

Barnens Sportdag/Barnens Sportskolas Nyhetsbrev Få koll på allt som händer hos oss på Barnens Sportdag och Barnens Sportskola. Förhandsinformation om våra Sportdagar och Sportskolor Inbjudningar till kostnadsfria träningar Information om roliga träningsevent för barn Tips Read more…

Barnens Sportdag

Fröken Linda & Superkaninen Knaskalle blir barnboksförfattare

Äntligen nu är det klart: Fröken Linda och Superkaninen Knaskalle blir barnboksförfattare och deras första bok kommer ut i slutet av 2018. I flera år har Fröken Linda och hennes: Superkaninen Knaskalle, drömt om att Read more…