Knatteloppet har bytt namn till Barnens Sportdag. Grundare och ansvarig för evenemanget och dagen är fortsättningsvis idrottsläraren och sjöstadsprofilen Linda Forsström, som är mycket nöjd över namnbytet. 

— Barnens Sportdag beskriver tydligare vad jag vill ge barnen, nämligen ett stort smörgåsbord av olika idrotter, där barnen på en och samma dag, får möjligheten att bekanta sig och pröva på olika idrotter. Fortsättningsvis kommer löpningen att vara i fokus under dagen, men framöver kommer vi att erbjuda så mycket mer som att jag valt att bjuda in föreningslivet till dagen, och av den anledningen ansåg jag det bättre att byta namn till Barnens Sportdag, för att tydligare beskriva dagen, berättar Linda Forsström.

Linda berättar att syftet med Barnens Sportdag, är att ge barnen en härlig dag med idrott i fokus, samt att ge barnen möjligheten att pröva på flera olika idrotter på en och samma dag!

— Jag vill hjälpa både barnen och föräldrarna att finna en idrott för barnet att utöva under sin fritid. Det gäller inte bara att finna en idrott för barnet att utöva under sin fritid, idrotten är så mycket mer än att bara fysisk aktivitet, det handlar om gemenskap, vänskap och att väcka ett livslångt intresse, berättar Linda som idrottat sen 3 års ålder.

Linda berättar att för henne är idrotten en livslång passion, och en viktig och naturlig del i hennes vardag och liv. Hon berättar att idrotten räddat henne många gånger, då livet inte varit så roligt som det kan vara ibland.

Hon är helt övertygad om att världen skulle må mycket bättre om fler människor fann en passion att utöva under sin fritid.

— Jag har arbetat flera år som lärare, och för mig har det alltid varit viktigt att mina elever funnit ett intresse att utöva under sin fritid. Det behöver inte vara en idrott, det kan vara att spela ett musikinstrument, teckna, ja vad som, där barnet bara kan slappna av från alla måsten, skolan och bara njuta av här och nu, berättar Linda.

Söndagen 27 augusti är det äntligen dags för den allra första Sportdagen för våra barn mellan 2-10 år och Linda ser framemot dagen med glädje!

— Jag kommer att göra mitt yttersta för att Barnens Sportdag, skall bli en dag som våra barn kommer att minnas med glädje resten av sina liv, berättar Linda Forsström, som ser framemot en glädjefylld dag vid Hammarbybacken, Söndagen 27 augusti!

Häng med ni också på Barnens Sportdag!

Klicka Här, för mera information och anmälan.

 

 

 

Linda Forsström, Grundare och ansvarig för Barnens Sportdag och Barnens Sportskola.

Categories: Okategoriserade

1 thought on “Knatteloppet har bytt namn till Barnens Sportdag”

En kommentarsförfattare · 22 juni, 2017 at 23:24

Hej, Det här är en kommentar.
För att komma igång med moderering, redigering och radering av kommentarer, besök sidan för kommentarer i adminpanelen.
Kommentarsförfattares visningsbilder kommer från Gravatar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Related Posts

Okategoriserade

Anmäl ditt barn idag- få hela 50 kr rabatt

Nu är det klart: Barnens Sportdag kommer tillbaka ännu bättre och självklart roligare:)  Söndagen 26 augusti är det dags igen för Barnens Sportdag! Till årets Sportdag har vi laddat upp rejält med massor av sport som voltmattor, Read more…

Okategoriserade

Vi är redo för ett nytt succé år- Nu även för vuxna Sjöstadsrundan

Nu är vi redo för en ny Sportfest för ditt barn och nytt för i år: Det blir en sportfest för alla vuxna med, jippie, då Sjöstadsrundan anordnas samma dag, för alla mellan 11 år Read more…

Okategoriserade

Barnens Sportdag-vilken succé

Barnens Sportdag anordnades söndagen 27 augusti vid Hammarbybacken och vilken succé årets arrangemang blev! -Vilken dag, så mycket glädje, så mycket sport och härlig positiv energi summerar Linda Forsström, Grundare och ansvarig för Barnens Sportdag Read more…